My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 1, 2009

SI COMEL BERBAJU RAYA CONTEST

Salam

Hri ni ramai yg takde.. tggl mama sorang.. kalo sorang2 ni biasa la... dtg penyakit NGULOR...Mama buka blog azda.. then mama terjumpa post ni..wahhh... Ayrissa join contest kat bawah nih... Tetiba rasa nk join (***mama mewakili Zara).. Act Zara tak pernah join pun contest kat blog sebelum nih.. Jadi nk cuba nasib. Jadi kepada kengkawan semua jom ramai-ramai kita meriahkan contest anjuran babyibu ini. Pastikan segala syarat telah dipenuhi tau! Hadiah menarik bakal menanti anda. Cewwahhh....Jadi kepada sesiapa yg nk try luck leh klik kat contest bawah nih :





Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)
Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:

Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.


Syarat Penyertaan

•Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda - SUDAH
•Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - SUDAH
•Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - SUDAH (atas nun..)
•Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)- SUDAH


Kategori B



PUTERI ZARA SOFEA BINTI MUHAMAD RIZAL
1 TAHUN 6 BULAN


(ini gambar Cik Zara yang pakai baju kebaya kaler merah & berselendang pelangi milik mamanyer. We ols gelar dia 'Mak Datin'. Tersenyum, tersengih sume ada.. Klik gambar kalo nk tgk dengan jelas & besar... hehehe)



•Sila nyatakan nama si comel dan umurnya - SUDAH
•Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) - SUDAH
•Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. - SUDAH

Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..

Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..

P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko





SEKIAN, TERIMA KASIH


8 comments:

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Good luck.. my daughter...

Papa @ Mama Zara Sofea said...

gud luck sayang... time kasih kerana memberikan kerjasama.

ummidania said...

alolo...comeyner...pndai laktu senyum ala mak datin...gud luck yer...

Sue chopsuey said...

aku xley join.. leh jadi tukang pemerhati je..
si comel aku lam perut lagi..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

ummidania --> thanx... susah betul skrg nk suh dia senyum.. itu senyum spontan tu.. ekeke

sue--> takpe.. ko taruh je.. dah kuar nnt ada ape2 contest ko join le.. tp aku rasa ko ni dpt baby boy la.. betui tak?

Sue chopsuey said...

ha.. tang boy tu kena tunggu bulan depan eh.. baru leh konfirm..

Papa @ Mama Zara Sofea said...

sue==> uiks.. tak nmpk lagi ke.. kalo bleeding2 ni slalunya baby boy..ekeke... lelaki pun leh join contest apa.. wow!!

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Alahai sayang... tak dpt masuk top ten la.. jadinya kebarangkalian Zara menang sgt tipis... Next time cuba lg yer.. give the best shot!