My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, October 9, 2009

BABY IN GOWN CONTEST

Salam,

Bulan ni byk betul yg anjurkan baby contest. Mama Zara juga tidak mahu lepaskan peluang. Bukan apa.. saje je join... leh tambah kenalan baru.. dan berkongsi cerita ank-ank. Baby In Gown Contest ini dianjurkan oleh mamalieya. Untuk sebarang penyertaan sila klik entry ini. Boleh jugak klik link/gambar di bawah.


Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday ) - DONE, submitted on 09 Oct 2009

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda.. - DONE

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini - DONE

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby.. - DONE

PUTERI ZARA SOFEA BT MUHAMAD RIZAL
DOB : 09/03/2008
Entry Pasal Contest Ini
Mama Zara telah mencalonkan Zara Sofea dalam 'Baby In Gown Contest' yg julung2 kali pertama di adakan oleh mamalieya. Gambar Zara diatas di ambil ketika umurnya 6 bulan. Gown Pink Organza tersebut adalah gown pertama miliknya. Act gown tu utk majlis cukur jambul. Tapi masih muat ketika umurnya 6 bulan. Zara pakai gown tersebut semasa menghadiri majlis perkahwinan kawan papa Zara di Kedah. Tak dinafikan, ramai mata yg tertumpu padanya berbanding pengantin... Dan gown tersebut masih elok & masih boleh dipakai sehingga kini.

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja.. -DONE, umur baby sekarang 1 tahun 7 bulan. Umur masa gambar diambil 6 bulan.
Sekian, terima kasih.

2 comments: