My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, January 29, 2010

Contest Saat Manis Si Manja

Salam,
Cantikkan budak kecik lam gambar nih... sebelah dia tu cam salji je.. bertuah dia dpt ke luar negara. Actualy nk pomot 'Contest Saat Manis Si Manja' anjuran Cik Ezna. Untuk join, sila klik link ini atau gambar budak comel bawah nih.



Berikut merupakan pesanan penaja :

Saya masih baru lagi dalam dunia blogger. Teringin nak menganjurkan Contest ni untuk semua blogger yang menepati syarat-syarat di bawah.

1. Upload banner contest di atas ke sidebar. - done
2. Tajuk contest 'Saat Manis Si Manja' - done
3. Terbuka kepada kanak-kanak berumur 0-6 tahun sahaja. - ok
4. Upload gambar saat manis si manja anda (spt percutian,hari lahir dll).Sertakan nama dan umur anak. - ok
5. Tuliskan tajuk gambar. Tidak melebihi 15 patah perkataan. - ok
6. Jadi follower blog saya My Small World. - ok
7. List-kan My Small World di dalam blog list anda. - ok
8. Pemenang berdasarkan gambar yang paling menyentuh hati!. - not sure!
9. Tinggalkan link anda di dalam entri ini. - ok
10. Juri akan dilantik oleh saya. -:D
11. Hadiahnyer ??? seorang si manja lelaki DAN seorang si manja perempuan akan dipilih. Hadiah dipilih oleh si manja yang gambarnya terpampang di 'banner'.

Masing2 akan menerima 1 Single Bed Fitted Sheet Set dari Aussino

**Hadiah pemenang kategori si manja gegirl**
- set cadar Disney Princess

**Hadiah pemenang kategori si manja boboy**
- set cadar Disney Mickey & Minnie Mouse

12. Contest ini bermula pada 11 Jan - 31 Jan 2010. Pemenang akan diumumkan 1 minggu selepas tarikh tutup!. 13. Keputusan juri adalah muktamad.

Jemputlah masuk contest ini!!!

Salam kenal,
Ezna (Ummi Dania Yasmine)


*****************************************************************************
Gambar yang mama pertandingkan adalah :
Tajuk Gambar : "Im gonna miss u......."
Nama : Puteri Zara Sofea Binti Muhamad Rizal
Umur : 1 Tahun 10 Bulan
Sedikit cerita mengenai gmbr di atas :
Gambar ini di ambil oleh papa semasa kami berkunjung ke Bukit Tinggi. Actualy mama yg beria-ia nk tgk rumah jepun kat situ...Dalam byk2 tempat yg kami lawati, ada 1 benda yg telah menarik perhatian Puteri kami iaitu air pancuran... Kalau tengok gmbr di atas, gambar tersebut diambil semasa Puteri asyik melihat air pancuran itu. Sampai sanggup menongkat dagu di buggy nyer..melihatkan aksinya yg menarik itu, papa terus snap pic sebagai tanda kenangan. Bila tengok gambar ni, nampak mcm sayu je hati....mgkn dia ingat itu lah kali terakhir mama & papa bawa gi Bukit Tinggi kut...insyaAllah, ada masa kita pergi lagi sayang...pergi tgk air pancuran di Bukit Tinggi..
*****************************************************************

3 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

Hi,

Salam kenal....a'ah kat sebelah gambar Dania tu salji tapi sikit ajer.... :-)

Boleh tak u email gambar puteri u ke roseqisteena@yahoo.com i tak leh view gambar la.....

Anyway good luck!!!! :-)

Papa @ Mama Zara Sofea said...

Hi,

Tak leh view langsung yer... ok.. i da emel gambar tu.. size besor lagi... ekeke.. hope u terima penyertaan i tu..

tq

Papa @ Mama Zara Sofea said...

aksi paling cool di saat itu... kan tgk sakit mulut time tu kan.. tu kemam je mulut tu