My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 7, 2010

ZARA yang terkini...

Salam,

Mari kita ikuti perkembangan terbaru Zara.

Mama : "Zara, tiru mcm mama. Kita mata spider nak? Hihihihi...."
Zara : "Camni ke mama? tak jadi pun.... camni eh? hihihihi...."
Gambar ni kat kedai henset Propel Low Yat.... Tahun Baru... Henset Baru... hehehe....
rembat 2 ketol... 1 utk papa...1 utk mama.... Papa test amik gambar mama & zara guna henset baru mama.... henset apa? tak yoh le bitau.. murah je... henset korang lg mahal dri mama kan?
Jadi abaikan la yer....cuma henset ni katanya 5Megapixel.. dah sama taraf mcm kamera...ontah la... eden tak tau... cukup leh col, sms, mms, kamera & wifi... so far, apa yg mama nk sume ada kt kamera tu... kira ok la kan... nmpk le up to date sikit dari dlu... hahahaha....

Zara : "Macam best je tepon ni".
Ini plak wajah terbaru Zara seminggu peh kena cikenpop. Tak nmpk sgt pun cikenpopnyer...MAsih comel.. ahakss... gambar ni mama amik masa hari pertama Zara pulang dari Taska bru dia tu... Kali ni kalo amik dia, mesti kena singgah opis dlu... Dekat ajer.... bangunan sebelah... naik atas, shutdown pc dlu... then baru balik...


Zara tengah ngetest nk guna tepon opis mama....
Yang bersepah atas meja tu ngkorang abaikan la yer....trademark pekerja cemerlang... hahaha


Eden da tak sobar nk main mouse nih.... terjinjat2 kaki nk capai mouse tu....
Lagi sekali, ngkorang abaikan la meja ku yg 'haru-biru' itu...



kacaw pulak kerusi nih... dah le sempit... isk...




Hape la mama ni... asik amik gambar Zara jer...



Uuuuu... ape tu?
Sini la sayang... keta kita kat sini...


Hari Pertama balik dari taska... Dahaga betul... sian...



Tunggu lift....
Zara : "Lambat plak lift ni yer mama."



Asal mama nampak kurus? Adakah mama mmg dah kurus atau kamera ini yg menyebabkn mama nmpak SLIM???
Sekian...





2 comments:

Ada Ayrissa said...

ala tomeinya zara...
dah beso gayanya bwk beg skolah cam gtu..
leh jd kakak dahla mama...
muehmuehmueheee...

Papa @ Mama Zara Sofea said...

cik ada --> weks... thn dopan okay... tunggu hang banak lu... ekeke...