My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, September 15, 2009

Majlis Berbuka Puasa @ Bora Ombak.

Salam all,

Hari Ahad lepas, kami ber 3 pergi ke Majlis Berbuka Puasa kawan2 papa di Bora Ombak. Lepas beli carpet shaggy kaler ijau epal, kami singgah di rumah makcik papa...hajat di hati nk tgglkan Zara pada tokcik dia.. tp tok cik dia nk berbuka di luar la pulak.. so, we ol terpaksa juga bawa Zara... Biasa la kalo bawa dia... habis meja dia taburkan nasi & sepahkan sudu... berterabur sudu & garfu bawah meja...lantak ko la Zara oiii....

Masa tgh mkn tu, kwn papa (pn.Intan) btau mama kta ada artis la sblh meja we ol... tgk2 laaaa.... si SCHA, AWAL ASHAARI, IQRAM DINZLY & sorang lagi tu mama lupa nama dia.. tp dia pelakon kanak2/remaja gak lah... Mama tgk jer lah gelagat artis melayan peminat... kesian diaorg.... asik kena senyum jer... muka da penat la katakan... Act SCHA tu kawn sek. men. mama dlu.. dia ni mmg ratu kat sekolah... budak lelaki sume jeles dgn dia... bukan bdk pompuan tau! sebab??? dlm ramai2 budak lelaki melayu, dia leh kapel dgn budak chinese.. budak tu pun not bad la.. tp tu kisah dia masa zaman2 nakal... nakal dia pun takde la smpi kena buang sekolah atau kena rotan... nakal2 gitu jer lah... org cantik la katakan... mmg seswai la dgn kerjaya dia sekrg.. lg pun dia sedara datin sheril aida... mama pun takde la rapat sgt dgn dia.. tp mama kenal dia sbb tiap2 ptg mama akan jaga pintu gate sekolah (mama dlu pengawas sek.) So nmpk le dia balik dgn sape... takat pakai baju jarang, tudung singkat, kain labuh tu biasa la kan.. budak-budak.... mama betul2 rindu masa zmn sek... tp lg best masa zmn univ.... nakal gitu... ekekek....:p

So, enjoy our pics....(**gmbr tak clear sbb copy dri fcb member)

gelak besar la korang yer....bila lagi nk gelak mcm nih... hahahah

sebelum balik, bergmbr dlu depan restoran...


aksi-aksi candid yg sempat dirakamkan....

sorry ler... gmbr ni mama paste dari fcb kawan... so tak brapa nk clear la..

aku kat tepi jer... sikit lagi nk terkeluar.. hahaha

Zara with Adel... Anak sedara Ahmad Idham...

Aper la yg dibualkan papa tu...

Papa Zara, Zara, Mama Adelina, Adelina & Pok Cik Imran....

3 comments:

aLoNg@Na said...

yus,wife si syuk tu dh bsalin kn?...bby dia boy ke girl?...mana hsban si sally?

Rizal @ Kak Yus = Papa @ Mama Zara Sofea said...

Na- wife dia belum bersalin lg la... husband sally ada... tp takde lam gmbr sebab dia photographer.. ekekek

Sue chopsuey said...

aku sedey scha dah tak bersama fahrin.. nampak sesuai sangat, sama tinggi sama cantik sama padan..
dah la sorang utara, sorang selatan.. semoga masing2 bertemu jodoh yang terbaik..