My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 3, 2008

Fireworks-Australia


Ini cerita lama yg nak dikongsi bersama.... Actually lupa nak load... ekeke... kitaorg tgk 3 team je... tp team canada kitorg tak sempt amik gmbr sebb kehabisan battery pada 20/08/2008.... Team Autralia buat pertunjukan pd 24/08/2008... kitaorg pergi beramai-ramai bersama abg ngah, kak ngah, tok cik dll.... Alhamdulillah Zara pun ok jek....kitorg lepak kat jambatan mana ntah.... masa team canada kitaorg kena halau dek polis peronda.. jd sambutan agak hambar... tp yg last ni polis bg can parking tepi jln.. apa lagi.. jd 3 lapis jwbnyer... kitaorg kagum menyaksikan petunjukan yg semakin lama semakin ganazzz.... sonok tengok.... Dapat jugak la shot gmbr yg menarik mcm kat atas tu... seb bek camera ni ada setting scene utk fireworks... jd nmpk cantik la sikit gmbr tu... kitaorg rasa team ni akan menang sbb mmg cantik & colourful... lgpun tersusun je bunga api dia tu... menarik sgt.... Akhirnya team ni yg menang pd thn ni.. sabas... pasukan Msia eden tak sompek nengok.... takut jem... dan akhirnya tetido...

1 comment:

PuteriZaraSofea said...

Team sepanyol nombor 1 lah mama.. nombor 2 Malaysia