My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, December 3, 2009

Riang Ria AidilAdha 2009

Salam All,

Raya Haji tahun ni biasa je.. mungkn tak meriah sbb mama tak dpt balik kedah.. hihihi.. walaubagaimanapun, kepulangan kami sekurga ke pahang amat dinanti2kan oleh sanak saudara. Gambar raya tak byk sgt sbb sume asik melantak je... Almaklumlah... daging merata2 leh jumper...pi umh sape pun mesti ada rendang daging... Cuma mama sesekali snap gambar Zara.. tu pun kalo terlintas nk pgg kamera. Kalo tak idok le......

Mama edit sikit gambar ni... mama bljr dari tutorial freebies... masa kat kuittho dlu ada la bljr pasal adobe phptoshop nih... tp tak lah 'master'... takkan nk tune sana sini tu boleh le.. nk advance kena ngadap pc 24jam la... tp seriously mama btau... mama mmg suka sgt edit mengedit nih... nk tak nk, mama telah terjumpa satu hobi menarik dlm internet iaitu SCRAPBOOK.... wah...ini link dia...DIGISCRAPDEPOT.COM.... wah.... mgkn ngkorang dah pernah guna & tengok menatang nih... tp bgi mama yg baru terserempak dgn mender alah nih mmg dah giler meroyan tgk... geram betul tgk freebies kat situ... leh wat wallpaper... & so on... sume macam sticker... main tempek2 ajer.... kojer jadi mudah & sonang....nnt kan kemunculan wallpaper terbaru hasil scrap mama.... itu pun kalo rajin le... hahahaha....

She likes to eat 'roti jagung'....Look at her Kitty shoe...

Tara....jadi tak mama wat nih...hihihi...




Eh eh... pandai plak dia menyendeng kat mama...

Ini kacang jer... pakai picasa.... highlight sikit & kasi blurrrryyy... sikit..

Ececece... wat2 tak pandang kamera plak dah..

yg ni tak leh kata apa dah... nampak mcm kidal je Zara nih..

Ini le sedara yg suke bebenor menyakat si Zara tu...

Zoom kami sikit.... hehehehe.....

Mama tak tau nape Zara tunduk mcm tu msa mama snap gmbr dia. Malu kut...

Zara pandang kamera tu la... aiyohhh... dia tutup muka plak..time ni we ol g mkn kenduri umh sedara.... makan smpena hari raya kurban...

Dengan papa yg selalu manjakan Zara...

Mama plak yg over 'Peace'.... Zara da wat muka spedo da...

Ini plak dengan baby Puteri Nur Arissa - ank cousin papa....baru sbln lebih.

Meh mama sepitkan rambut Zara. Nanti mama watkan sepit cantik2 utk Zara tau!

Mama yg posing manja di sisi Zara....auwwww ... ngediksss...

Spoil gmbr! apa la Zara ni..dia marah sbb mama kacaw dia mkn roti.

Ha... yg ni ok sket.. tp mulut tak berenti makan.

Lagi sekali mama yg enterprem lebey...

Lastly untuk tatapan korang... ini lah lembu yg telah selamat dikendurikan....
Sekian...............