My 'Chenta Hati'...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, August 29, 2008

26/08/2008 - BESDAY MAMA ZARA




Alhamdulillah... da suku abad da rupanya umur Mama... Tp mama rasa mcm mkn muda jek... ekeke... Mama nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga buat suami tercinta Papa Rizal dan baby comel mama, Zara Sofea kerana wish besday to mama... Dah lama mama tunggu saat mcm nih... Celebrate besday dgn org tersyg... Akhirnya impian mama terkabul jua... Dalam byk2 benda yg mama dpt tu, mama plg suke gmbr yg papa lukis pd kad besday tu... So sweet.... Mama dapat 5 kuntum mawar merah (5 X 5 = 25) ... kata papa la... ada bear kiut atas tu.... dpt sepotong kek.... bleh pulak tulis atas tu.. seb bek papa tak beli kek 1kg tu.... kalo tak, tak habis.... jgn marah papa.... pepun mama suke sgt pemberian tu.... dan yg plg best sekali papa bwa mama bercuti ke genting highlands..... wow.. chek it out! di atas sanaaa!!!!!!!!!

1 comment:

UMILIYA said...

assalamualaikum..salam kenalan..mama zara ..saya umi liya bermoinat untuk..menyertai contest..your best vocation moment..ader masa jengguk ya blog sayer .....

kat bawah ader ///halaman blog saya
http://umiliya.blogspot.com/2009/12/seronoknyerrr.html